zaterdag 8 mei 2010

Belgisch Kotsen

Mijn vrijdagavond besteed ik graag met mijn laptop,samen met een vleugje televisie. Ik ben een jongen die zich beperkt tot een klein aantal programma's en wanneer er niets op is grijp ik al snel naar de 'uitzending gemist' functie op mijn televisie.

Ook deze avond was niet anders, MSN, Tweetdeck en een aantal blogs hadden de overhand rond elf uur. Soms zap ik een beetje langs kanalen, rtl 4 zit eigenlijk nooit bij 'mijn' kanalen maar deze avond deed ik lekker gek. De Pfaff's, een programma dat voor mij minder gek is dan het zappen naar rtl 4, mijn broertje en moeder vinden dit programma heerlijk. Ook ik blijf kijken.

Meneer Pfaff, de keeper met een strafschoppen percentage van '80 van de 100 doelpunten tegenhouden is ziek, de kotsgeluiden klinken gek en ik ben blij dat de beelden mij gespaard blijven. Terwijl lieve Carmen haar man pilletjes geeft en hem met de kleinkinderen opzadelt. Is zij bezig met andere, oninteressante dingen. Yoghurt vloeit rijkelijk in het bed van Jean-Marie, het ziet er naar uit dat de kleinkinderen veel te kort komen bij de ouders, die in deze aflevering met een fotoshoot voor de Story bezig zijn.

Ik vind de familie Pfaff een echte showbizz familie. Ik heb besloten dat ik graag naar ze kijk, is het niet om de mensen, dan wel om het accent.

2 opmerkingen: